Easee

Easee er en innovativ virksomhed, der fokuserer på at gøre hverdagen nemmere for mennesker ved at tilbyde smarte og brugervenlige løsninger til opladning af elbiler.

easee logo
easee ladeboks

Bliv forhandler!

Easee er en norsk producent af ladebokse til elkøretøjer med nem og smart opladning både til hjemmet og på offentlige steder. Deres produkter er designet med brugervenlighed, effektivitet og sikkerhed i tankerne.

En af grundene til at vælge Easee er deres innovative ladebokse, der er udstyret med avanceret teknologi for at sikre hurtig og nem opladning af alle typer af elkøretøjer. Deres ladebokse er meget brugervenlige med en intuitiv app, der gør det nemt for brugerne at styre opladningen og overvåge status for deres ladebokse.

Easees ladebokse er velegnede til såvel hjemmebrug som til offentlige steder som boligforeninger og virksomheder. De tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og tjenester, f.eks. kabelholdere, fjernovervågning og belastningsbalancering.

Endelig er Easee en miljøvenlig løsning, fordi ladeboksene er energieffektive og fremstillet af genanvendte materialer. Med høj ydeevne, brugervenlighed og bæredygtighed er Easee et fremragende valg til alle, der ønsker en pålidelig og avanceret ladeboks til elkøretøjer.

Easee-home

Easee Charge Lite

Easee Charge Lite er markedets mest intelligente ladeboks. En lille, men kraftfuld elbiloplader, der passer til alle hjem og alle elbiler. Den er udviklet og produceres af Easee i Norge til opladning af elbiler i det nordiske klima. Ladeboksen kan oplade op til 7,4 kW (32 A) i en enfaset kreds og op til 11 kW (16 A) i en trefaset kreds.

Opladeren er udstyret med avancerede temperatursensorer og selvtestende fejlstrømsafbrydere. Den giver dig meddelelser om kritiske fejl, hvilket betyder, at du er garanteret sikkerhed og de nyeste funktioner.

Lokal Bluetooth-kontrol sikrer pålidelig forbindelse, og avancerede, smarte sikkerhedsfunktioner gør det sikkert at oplade – når som helst.

Alle Easees produkter har dokumenteret sikkerhed og er grundigt testet og godkendt af akkrediterede tredjeparter.´

Der er 5 års garanti på Easee-ladeboksen, og med konstant opkobling og løbende opdateringer via skyen er dette en ladeboks, der er fremtidssikret.

Fordele

Intelligent sikkerhed

Sikkerhed er kernen i alt, hvad Easee gør. Opladeren er udstyret med avancerede temperatursensorer og selvtestende fejlstrømsafbrydere. Den giver dig meddelelser om kritiske fejl, hvilket betyder, at du er garanteret sikkerhed og de nyeste funktioner.

1-faset og 3-faset opladning

Charge kan oplade med op til 7,4 kW (32 A) i en enfaset kreds og op til 11 kW (16 A) i en trefaset kreds. Med Charge Core får du en 22 kW-oplader, der leverer den højest mulige opladningshastighed.

Alt-i-en-oplader

Opladerne understøtter alle elbiler, faser og elnet. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om kompatibilitet, hvis du anskaffer dig en ny elbil eller opgraderer din elektriske installation derhjemme.

Installation

Forudsigelig og omkostningseffektiv installation. Konfigurer og opsæt på få minutter med hjælp fra en autoriseret elektriker. Belastnings- og fasebalancering af op til tre Easee-opladere i et hjem.

Altid opdateret

Opladerne opdateres løbende med de nyeste funktioner gennem vores softwareopdateringer. På den måde ved du, at du har købt et pålideligt og fremtidssikret produkt.

Konfiguration

Hurtig installation og konfiguration sker via Easee Installer-appen ved at programmere bagpladen med NFC-teknologi

Pålidelig lokal styring

Med den nye Bluetooth-funktionalitet kan du styre og overvåge din oplader lokalt uden at være afhængig af cloudtjenester eller internetforbindelse. Cloudtjenester vil være tilgængelige via abonnement.

Funktionelt design

Med prisvindende skandinavisk design er opladerne nemme at bruge og har mange praktiske funktioner: – Udskiftelig opladeenhed gør det nemt at opgradere eller udskifte efter behov. – Opladeren har et 45 graders vinklet type 2-udtag, som gør den selvdrænende og sikrer, at kablet stikker mindre ud fra væggen. – Termisk køling forbedrer effektforbruget og undgår støjende ventilatorer.

app

Easee-appen

Med Easee-appen får du lokal kontrol over din oplader ved at oprette forbindelse via Bluetooth og få adgang til mange nyttige funktioner.

Nogle brugere behøver kun grundlæggende funktioner, mens andre vil have så meget som muligt. Privatkunder, der køber vores opladere, vil kunne aktivere Easee Plus i appen og dermed få adgang til mere avancerede funktioner.

Easee Installer-app

Easee ved, at installatørens tid er værdifuld. Derfor har de lagt stor vægt på at gøre deres arbejde nemmere. Konfiguration af en Easee-oplader kan foretages fra Easee Installer-appen. Appen fås til både Android og iOS og kan downloades fra App Store.

  • Hurtigt og komplet installationsprogram.
  • Oversigt over installationer.
  • Diagnoseværktøj og fejlfinding på farten.
  • Opret eller opdater eksisterende ladesteder.
  • Opret nye kredse.
  • Tilføj bagplade i en kreds.
  • Aflæs en bagplade.
  • Nulstil en bagplade til fabriksindstillingerne.
  • Support via et dedikeret telefonnummer for installatører.
Easee charge core

Easee Charge Core

Easee Charge Core er en opladningsløsning til offentlig opladning af elbiler. Den er designet til at være enkel og brugervenlig for boligforeninger og virksomheder, der ønsker at tilbyde opladning til deres kunder og medarbejdere. Med dynamisk belastnings- og fasebalancering udnyttes den tilgængelige strøm i ladesystemet optimalt. Effekten fordeles retfærdigt og problemfrit mellem alle parkerede biler, så alle kan oplade samtidig uden at overbelaste anlægget. Med Easee Charge Core kan du nemt betale for opladning via en mobilapp og overvåge din opladning i realtid. Ladestationen er udstyret med den nyeste teknologi og kan oplade med en effekt på op til 22 kW, hvilket giver hurtige og pålidelige opladninger. Easee Charge Core er nem at installere og tilpasse til virksomhedens behov og kan udstyres med forskellige betalingssystemer og funktioner for at gøre opladning nemmere og mere fleksibel for alle.

Fordele

Smart sikkerhed

Sikkerhed er kernen i alt, hvad vi gør. Udstyret med avancerede temperatursensorer, selvtestende RCD og notifikationer om kritiske fejl; sikkerhed og den nyeste funktionalitet er på plads.

Kraftfuld

Opladerne kan oplade op til 22 kW på 3-fase kredsløb ved hjælp af et
type 2-opladerkabel. Fordeling af opladningsbelastningen på alle 3 faser muliggør hurtigere opladning, når det er nødvendigt.

Altid opdateret

Opladerne opdateres løbende med den nyeste funktionalitet via direkte softwareopdateringer fra skyen. På denne måde ved du, at du har købt et trygt og fremtidssikret produkt.

Pålidelig lokal styring

Takket være Bluetooth-funktionen kan du styre og overvåge dine opladere lokalt uden at være afhængig af cloudtjenester eller internetforbindelse.

Omkostningseffektiv og skalerbar

Forudsigelig og billig installation af flere ladepunkter på arbejdspladser, i lejligheder, på parkeringspladser og i vognmandsfirmaer. Spar tid og penge med vores innovative daisy chaining installation og det patenterede Easee Ready-system, hvor blinddækslet udskiftes med en oplader.

Konfiguration

Hurtig opsætning og konfiguration sker via Easee Installer App ved at programmere bagpladen via NFC. Det forudkonfigurerede NFC-tag sikrer ubesværet og hurtig fremtidig udskiftning, afmontering og opgradering.

Intelligent energistyring

Opladerne kommunikerer lokalt via radio eller wi-fi for effektivt at lade og faseudligne al tilgængelig energi. Et køsystem holder styr på opladningsrækkefølgen, så energien fordeles retfærdigt i bygningen. Easee Control giver dig det fulde overblik over dit opladningsanlæg.

Funktionelt design

Med prisvindende skandinavisk design er opladerne nemme at bruge og har mange praktiske funktioner:
— Udskiftelig ladeenhed, som er nem at opgradere eller udskifte, hvis det er nødvendigt.
— 45 graders vinklet Type 2-stik gør den selvdrænende og stikker mindre ud af væggen.
— Termisk køling forbedrer udgangseffekten og undgår støjende ventilatorer.

Produktblade og installationsvideoer finder du på supportsiden.

Vil du bli forhandler av Easee?

Bliv forhandler i dag!