Ladeboks i andelsboligforeninger, boligforeninger og ejerforeninger

opladning boligforening

Fordele ved elbilopladere i din andelsboligforening eller boligforening

Nem skalerbarhed

Nem skalerbarhed, så du kan starte i det små

Det er nemt at tilføje flere opladningssteder, efterhånden som behovet stiger. Derfor kan man nemt og omkostningseffektivt forberede et parkeringsanlæg til fremtidige ladesteder. Skaler op, når du har brug for det, og spar penge ved at være forudseende.

Overblik ladesteder

Samlet overblik over dine ladesteder

Via den brugervenlige portal får du fuldt overblik over opladningen i et eller flere opladningssystemer. Portalen bruges også til at administrere din egen opladningsprofil, oprette rapporter eller få hjælp til dit opladningssystem. Systemet er skabt til, at I skal kunne styre produkterne i stedet for, at produkterne styrer jer og jeres vaner.

Fleksible løsninger

Fleksible løsninger uanset behovene

Uanset om I har brug for en opladestation i dag eller planlægger ladepladser til hele parkeringsanlægget, tilbyder vi i dag fleksible og tilpassede løsninger, der passer til netop jeres behov. I vælger selv, hvilken løsning der passer jer bedst.

Skårebo Monta Services

Det enkle valg til dit parkeringsanlæg

Den mest rentable, pålidelige og skalerbare løsning til opladning af elbiler.

Bestem, hvem der må bruge dine ladestationer, hvornår og til hvilken pris. Med Skårebo Monta Services kan du nemt tilpasse dine ladestationer efter jeres behov.

Muligheden for at oplade en elbil i en boligforening er vigtig for flere og flere. Antallet af elbiler stiger meget hurtigt, og det er snart en regel snarere end en undtagelse, at beboerne efterspørger praktiske ladesteder. I de fleste tilfælde er det bedre, hvis foreningen tager fat i det, end at beboerne selv monterer ladebokse efter at have taget kontakt til bestyrelsen.

Vi kan hjælpe både store og små foreninger med ladebokse og ladestandere samt med installation af det system, I vælger.

Med vores ladebokse får du fuld kontrol over forbruget

Vi forhandler en række førende varemærker, som har markedets mest avancerede og fleksible systemer til opladning af elkøretøjer. Muligheden for kontrol og overvågning letter faktureringen af den el, der forbruges. Ellers kan det være svært at vide, hvordan man skal betale for den el, som lejerne bruger til at oplade deres elkøretøjer.

Med intelligente ladebokse til boligforeninger er det muligt at gennemføre opladningen på de tider af døgnet, hvor strømmen er billigst. Det kan betyde en stor besparelse i længden for dem, der bor i ejendommen og bruger ladeboksen.

Belastningsbalancering skåner hovedsikringen

Du kan også bruge dynamisk belastningsbalancering, der sikrer, at hovedsikringen aldrig belastes mere end nødvendigt. Hvis flere elbiler skal oplades samtidig, kan det ellers være et problem. Belastningsbalancering kan styres trådløst. Hvis der ikke er tilstrækkelig kapacitet i systemet på et givet tidspunkt, oplades bilerne i rækkefølge.

Ladestandere til boligforeningen kan være et alternativ

Ladebokse til vægmontering er ofte det bedste valg. Har I en større parkeringsplads, kan ladestandere dog være et bedre alternativ for boligforeningen. Ladestandere kan placeres frit og er udstyret med en integreret kabelholder. Kablet til ladestanderne skal graves ned og koster derfor noget mere end vægbeslag til ladebokse.

Vi har ladestandere, hvor der kan tilsluttes op til fire ladekabler. Vi kan også installere flere ladestandere, hvis I har brug for det allerede i dag. Med flere ladestandere får du et system, der er fremtidssikret, og som ikke skal udvides senere. Vi kan hjælpe dig med at finde en passende løsning, uanset hvor mange ladepladser du har brug for.

Ejendommens hovedsikring sætter en grænse for, hvor meget effekt, der kan bruges til at oplade elbiler. Hvis der er behov for det, kan vores elektrikere udvide elcentralen, så I får den nødvendige kapacitet til jeres ladestationer.

Høj kvalitet for lang holdbarhed

Uanset om du vælger ladestandere til boligforeningen eller vægmonterede ladebokse, kan du være sikker på, at de produkter, vi tilbyder, holder en solid kvalitet. Ladebokse og ladestandere er overfladebehandlet med ridsefast pulverlak. Boksene fås i flere farver og har et pladsbesparende og moderne design, som er meget værdsat.

Hurtig montering

En ladeboks kan ofte monteres på et par timer, og installationen kan være inkluderet i prisen, når I bestiller en ladestation til jeres boligforening gennem os på Skårebo. Vores prissætning er gennemsigtig – du kan med det samme se omkostningerne ud fra de valg, I træffer. På den måde behøver I ikke selv at hyre en elektriker til opgaven. Når ladeboksen til boligforeningen er taget i brug, er vi omhyggelige med at demonstrere den og appen, som I styrer ladestationen med.

Kontakt os for at få mere at vide om ladebokse

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du repræsenterer bestyrelsen i en boligforening og gerne vil vide mere om mulighederne. Vi kan vende tilbage med et tilbud på ladebokse og ladestandere til montering til jeres boligforening.