Ladeboks derhjemme

Overvejer du at købe en smart elbil, eller har du måske allerede købt en? Så har du brug for en hjemmeoplader til din nye elbil, der er lige så smart og sikker.

opladning hjemme

Fordele ved opladning derhjemme

Ladda hjemme med smart app

Smart opladning med app

Vores ladebokse understøtter en række forskellige apps og funktioner, som giver dig mulighed for at tjekke status for din elbiloplader, styre ladeeffekten eller planlægge og tilpasse din opladning ud fra dine behov, uanset hvor du befinder dig. I kombination med belastningsbalancering kan du maksimere ladeeffekten ud fra den tilgængelige effekt i bygningen og aktivere smart strømstyring via forskellige tjenesteudbydere for at oplade din elbil, når strømmen er billigst.

Lige så smart på indersiden, som den er enkel på ydersiden

Lige så smart på indersiden, som den er enkel på ydersiden

Ladeboksen er altid forbundet med WiFi eller 4G og er fyldt med den nyeste teknologi, så du har adgang til de nyeste funktioner og opdateringer. En hjemmeoplader er ikke kun smart, den er også nem at bruge, og du kan placere den, hvor du vil. Med sit design og sin lille størrelse passer den godt ind i bygningen, og du kan vælge den farve på ladeboksen, der passer dig.

En hjemmeoplader rustet til de nordiske vejrforhold

En hjemmeoplader rustet til de nordiske vejrforhold

En hjemmeoplader fra Skårebo er fremstillet og tilpasset til de nordiske vejrforhold. Den klarer sig glimrende under de mest barske vejrforhold og behøver ingen ekstra beskyttelse mod sol, regn, vind eller sne. Med 11 sikkerhedssensorer, IP54-klassificering og en intelligent temperaturmåler sørger din hjemmeoplader altid for at holde dig, din bil og dit hjem sikkert.

Tekniske specifikationer

Optimeret ladeeffekt

Du kan have op til 3 ladebokse i samme gruppe. Alle tilsluttede biler kan oplades samtidigt, og den tilgængelige strøm fordeles automatisk og dynamisk mellem enhederne. Den samlede belastning overstiger aldrig den indstillede grænse for sikringen.

Fuld af kraft

Ladeboksen understøtter både 1- og 3-faset opladning og en ladeeffekt på 22 kW. Den tilpasser sig helt efter din bils behov. Den har et standardladestik af Type 2. Med en ladeboks fra Skårebo får du mulighed for at starte med 1 oplader og derefter nemt udvide med 1 eller 2 opladere efter behov.

Hurtigopladning

Med en ladeboks kan du oplade op til 10 gange hurtigere end i en almindelig stikkontakt. Den oplader så hurtigt som muligt ud fra den tilgængelige kapacitet og giver dig altid den højeste ladeeffekt på en sikker måde.

Internetadgang

Alle ladebokse fra Skårebo er tilsluttet internettet med integreret 4G. Hvis du køber en ladeboks nu, får du et gratis 4G-abonnement. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at der ikke er WiFi-dækning i din garage.

Altid opdateret

Ladeboksen opdateres løbende med nye funktioner. Ladeboksen registrerer eventuelle problemer og udfører proaktiv vedligeholdelse. På den måde kan du altid føle dig tryg ved dit køb, fordi du har købt et sikkert og fremtidssikret produkt.

Mindre

Ladeboksene fra Skårebo er mindre og lettere end de fleste andre opladere på markedet med lignende funktionalitet. Den vejer kun 1,5 kg! Det betyder, at hvis du køber en ladeboks fra Skårebo, er du med til at spare miljøet for mindst 4 kilo kobber og plast.

Hvis du har en el- eller hybridbil, kan vi hjælpe dig med en ladeboks derhjemme. Få en nem og prisvenlig installation af alt, hvad du har brug for til en ladestation, der opfylder netop dine behov. Med den rigtige ladeboks derhjemme får du mere ud af din bil. Hos os hos Skårebo finder du alt lige fra ladebokse i høj kvalitet til alt det tilbehør, du kan tænkes at have brug for.

Hvorfor skal man have en ladeboks derhjemme?

Hvis du vil oplade din elbil derhjemme, har du egentlig kun to muligheder. Opladning via en almindelig stikkontakt eller fra en ladestander eller en ladeboks derhjemme. Det er ikke en god idé at bruge en stikkontakt i det lange løb. Det er både nemmere og effektivt at vælge en ladeboks derhjemme. Desuden sparer du penge ved at oplade effektivt med en ladeboks i stedet for via en stikkontakt. En almindelig stikkontakt er simpelthen ikke dimensioneret til den belastning, der kommer på systemet, når en elbil oplades. Det medfører følgende problemer:

  • Opladningen går langsommere
  • Du kan ikke styre eller kontrollere opladningen med en app
  • Høj belastning i lang tid øger risikoen for kortslutning

Hvad kræves der for at kunne købe en ladeboks til hjemmet?

For at kunne have en ladeboks til elbil derhjemme og oplade din bil når som helst på døgnet, skal din hovedsikring være stor nok. Hvis det ikke er tilfældet, kan vi opgradere dit elektriske system i forbindelse med installationen af ladeboksen. Det er også vigtigt at vælge det rigtige ladekabel ud fra den bil, du har. En ladeboks skal altid installeres af en autoriseret elektriker. Når du lader os stå for installationen, slipper du for at kontakte en elektriker.

Sats på en ladeboks derhjemme, der er bedst i test

Det kan være svært at vurdere, hvilke ladebokse, der holder, hvad de lover, og som er virkelig gode, også sammenlignet med andre alternativer på markedet. Der bliver lavet uafhængige tests, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken ladeboks der er den bedste til dit hjem.

Søg f.eks. på "ladeboks hjemme bedst i test", så vil du se, at de løsninger, vi tilbyder, hører til blandt de absolut bedste på markedet lige nu. Ladeboksen giver dig sikker og effektiv opladning, den er meget pladseffektiv, og mange mener, at den ser godt ud. Hvis du vil have orden i garagen, kan du ofte vælge farve på ladeboksen, så den passer til omgivelserne.

Det er nemt at komme i gang med at bruge din ladeboks

Det er nemt at have en ladeboks til elbiler derhjemme. Du behøver heller ikke at vide, hvordan de fungerer, for at kunne vælge en passende model. Vi tilbyder blandt andet ladebokse fra en række førende mærker, som er praktiske og brugervenlige på trods af deres avancerede funktioner. Du styrer din ladeboks ved hjælp af en app på din telefon. På den måde har du altid overblik over batteriets tilstand, og du kan oplade bilen, når elprisen er lav.

Ud over ladebokse til hjemmet og alt andet, du har brug for til en ladestation, tilbyder vi også installation udført af en autoriseret elektriker. Vores prissætning er tydelig, og du kan selv vælge mellem fast pris og betaling pr. time. Du har altid en god garanti på både materiale og selve arbejdet, hvis du vælger at installere en ladeboks hjemme gennem os på Skårebo.

Har du brug for en ladeboks derhjemme til mere end én bil?

Hvis du har brug for en ladeboks derhjemme til to biler, er det ikke noget problem.

Skal man vælge en ladestander eller en ladeboks derhjemme?

En ladestander er en særlig type beslag, der bruges til ladebokse, som du ikke ønsker at montere på væggen. I forbindelse med ladestandere er det nødvendigt at grave kablet ned i jorden, mens en ladeboks, der fastgøres med et vægbeslag, giver en meget nem og smidig installation. Hvis bilen står i en garage eller en carport, er det for det meste ideelt med en ladeboks på væggen.

Hvordan installerer man en ladeboks til elbiler derhjemme?

Kontakt os, hvis du ønsker at booke en tid til installation af en ladeboks eller blot få tips om passende udstyr ud fra dine behov og forudsætninger. Så snart vi har modtaget alt det materiale, du ønsker at bruge til din ladestation, booker vi en tid og kommer hjem til dig og udfører arbejdet. Det tager ikke mange timer at installere en ladeboks derhjemme. Når det er gjort, og vi har taget anlægget i brug, sørger vi for, at du får alle de oplysninger, du har brug for, for eksempel for at kunne bruge den app, der følger med, når du køber en ladeboks hos os.