Opladning af elbiler i erhvervsejendomme

Aldrig har det været nemmere at opsætte en opladningsløsning til en erhvervsejendom

erhvervsejendomme

Fordele ved at vælge ladeboks fra Skårebo til erhvervsejendomme

Skalbarhet

Det er både nemt og omkostningseffektivt at udskifte med flere opladere

Det er nemt at tilføje flere opladningssteder, efterhånden som behovet stiger. Derfor kan man nemt og omkostningseffektivt forberede et parkeringsanlæg til fremtidige ladesteder. Skaler op, når du har brug for det, og spar penge ved at være forudseende.

Oversikt

Samlet overblik over dine ladesteder

Med en supplerende betalingstjeneste tilbydes der desuden et komplet servicetilbud, så du nemt kan tage betaling for opladningen ved dine ejendomme. Det er praktisk, hvis du har en erhvervsejendom med mange opladere, eller hvis du har flere ejendomme at holde styr på.

Planera

Ved nybyggeri bør du tænke på opladningsmulighederne!

Når du tænker på opladning af elbiler tidligt i byggeprocessen, kan easee tilbyde dig en opladningsinfrastruktur, der giver tilstrækkelig kapacitet til alle behov, også de fremtidige behov. Det kan betale sig at skabe en intelligent, sikker og fleksibel infrastruktur med automatisk belastnings- og fasebalancering, og det vil spare meget tid og energi i fremtiden.

Skårebo Monta Services

Det enkle valg til dit parkeringsanlæg

Den mest rentable, pålidelige og skalerbare løsning til opladning af elbiler.

Bestem, hvem der må bruge dine ladestationer, hvornår og til hvilken pris. Med Skårebo Monta Services kan du nemt tilpasse dine ladestationer efter jeres behov.

Nu kan I give jeres besøgende og medarbejdere i virksomheden fremragende muligheder for at oplade elkøretøjer. Vi er vant til at opfylde behovene for ladestationer hos virksomheder i forskellige størrelser, og vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning. Her får du flere oplysninger om, hvad der er godt at vide og vigtigt at tænke på, inden du monterer ladestationer i forbindelse med en virksomhed.

Dette kræves for ladebokse i virksomheder

Det er en nem proces at installere ladestandere eller ladebokse i forbindelse med en virksomheds lokaler. Der er dog nogle trin, som I skal igennem.

  • Indhent tilladelse fra grundejeren, hvis det ikke er virksomheden, der ejer ejendommen.
  • Kontrollér, at der er nettilslutning og tilstrækkelig effekt.
  • Kræves der byggetilladelse til installationen? Det er som regel ikke nødvendigt, så længe der ikke skal bygges en vejrbeskyttelse til ladeboksene.

Hvis der er tale om flere ladepladser, og I ønsker, at flere elkøretøjer skal kunne oplades samtidig, er det vigtigt, at hovedsikringen kan klare belastningen. Især på de tidspunkter af døgnet, hvor elforbruget er allerhøjest. Kontakt os hos Skårebo, hvis du har spørgsmål til dette. Vi kan udbygge elsystemet, hvis I får behov for det.

Ladepladser til dine medarbejdere

At kunne oplade sin elbil på arbejdspladsen kan være et stort aktiv og en ekstra grund til at trives på arbejdet. Uanset om du overvejer at installere en enkelt ladeboks i din virksomhed, eller du har brug for flere ladestationer, kan vi hjælpe dig med en skræddersyet løsning til dine behov i dag og i fremtiden. Det er altid godt at tænke på fremtidige behov for at holde omkostningerne nede.

Tilbyd god service til dine besøgende

En af grundene til, at det er en god idé at anskaffe en ladeboks på virksomheden, er, at det er meget værdsat af jeres besøgende, der kommer til jer i elbil. Og de bliver med garanti flere og flere for hvert år! At investere i ladestationer er også en god måde at vise, at virksomheden tager ansvar for miljøet. I nogle brancher og for virksomheder med en miljøprofil er det positivt at kunne tilbyde en ladeboks.

Vi tilbyder markedets mest moderne systemer

Der er en række valgmuligheder, hvis I vil anskaffe en ladeboks til elbiler til jeres virksomhed. Vi tilbyder ladebokse fra en række førende mærker. De har gang på gang været i top i uafhængige tests og sammenligninger af ladebokse til elbiler. Her er de vigtigste fordele ved ladebokse fra Skårebo:

  • Sikker og effektiv opladning, der sparer penge
  • Fleksibel løsning til én til flere ladepladser
  • Styr og overvåg ladebokse til virksomheder med en praktisk app
  • Uautoriseret opladning kan forhindres
  • Ladeboksene har et smart og flot design, der kun fylder lidt

Vores ladebokse fungerer sammen med belastningsbalancering. Det betyder, at du aldrig risikerer, at en sikring springer, uanset hvor mange køretøjer, der oplades. Den tilgængelige effekt fordeles jævnt på de køretøjer, der oplades, ved hjælp af belastningsbalancering.

Vælg mellem ladestander og vægbeslag

En ladeboks til virksomheder kan fastgøres til en væg med specielle beslag. Hvis du vil kunne placere ladestationer mere frit på f.eks. en parkeringsplads, er ladestandere en glimrende løsning. Ladestandere fås med op til fire ladebokse. Stolperne har integreret kabelholder og er pulverlakerede for længst mulig holdbarhed og en flot finish. Høj kvalitet er vigtig for, at materialet kan modstå belastningerne fra vores nordiske klima.

Kontakt os for at få mere at vide om ladebokse til virksomheder

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du repræsenterer en virksomhed og gerne vil vide mere om dine muligheder for at oplade elbiler i virksomheden. Vi kan give tilbud på ladebokse og ladestandere, der dækker både materiale og installation.

Overvejelser ved opladning af elbiler i erhvervsejendomme

Ejendomsejer

Ejendomsejer

Hvem eller hvad skal opladningen tilbydes til? Er det virksomheden, der har brug for opladning af elbiler til sin egen bilflåde, eller er det medarbejderne eller de besøgende, der skal tilbydes opladning i nærheden af bygningen? Uanset behovet, så tænk på at vælge en løsning, der er skalerbar og fremtidssikret. Det er svært at tage højde for eller forudsige fremtidige behov. Derfor tilbyder Skårebo elbilopladere, der er lige så smarte, som de er enkle. De giver dig mulighed for at starte i det små og udvide antallet af ladepladser efter behov uden større omkostninger. En ladeboks fra Skårebo passer i dag til alle genopladelige biler og elnet. Nemmere bliver det ikke.

Offentlig ejer

Offentlig ejer

Der bliver flere og flere elbiler i Danmark, og behovet for opladning i nærheden af bygninger stiger dagligt. Tænk derfor på at vælge en ladeløsning, der er skalerbar og nemt kan udvides, når behovet stiger, uden store ekstraomkostninger for hver ny ladeplads. Med ladebokse fra Skårebo tilbydes en langsigtet, skalerbar og omkostningseffektiv løsning, der passer til alle biler og forudsætninger.

Byggevirksomheder

Byggevirksomheder

At bygge nyt handler ofte om at bygge for fremtiden. Derfor er det vigtigt at tænke på opladning af elbiler tidligt i processen for at kunne tilbyde en velgennemtænkt infrastruktur, der leverer tilstrækkelig kapacitet til alle fremtidige forudsætninger, også de uforudsete. Med separate kredse til opladning af elbiler slipper du for unødig gravning på et senere tidspunkt, og du minimerer ekstraomkostningerne for dem, der skal overtage ejendommen.