Om os

Om Skårebo

Vi er Skårebo

- din totalleverandør inden for opladning af elbiler

Hos Skårebo er vi specialister i opladning af elbiler og distributør af flere markedsledende mærker af ladebokse til opladning af elbiler og tilbehør – en totalleverandør inden for opladning af elbiler. I tæt samarbejde med producenter sælger vi prisvenlige ladebokse af høj kvalitet i hele Norden samt fremstiller og sælger tilbehørsprodukter i eget regi.

Som nichegrossist inden for opladning af elbiler kan du som installatør være sikker på, at vi altid tilbyder den bedst mulige løsning til dig og dine kunder. Vores personale har høj kompetence inden for elektronik, og vi tilbyder support i verdensklasse til dig som installatør og forhandler. Du kan altid føle dig tryg ved, at vi er med dig hele vejen.

norgebild

Vi værdsætter kvalitetsprodukter til omkostningseffektive priser, som i dag leveres til hele Norden. Sammen med dig som partner og forhandler opbygger vi et stærkt netværk af viden og tryghed for hver enkelt slutforbruger. Sammen omstiller vi os til et grønnere samfund.

Se vores produkter og serviceydelser

Hvorfor vælge Skårebo?

  • Gratis rådgivning og support
  • Markedsledende ladebokse
  • Ekspertise og viden
  • Hurtig leveringstid
  • Som forhandler har du adgang til kundeunik portal for smidig ordrehåndtering og historik samt manualer og nyheder.

Skårebo startede i 2020, da ejerne så et behov, da elektrificeringen i Sverige tog fart – især inden for elbilbranchen, hvor behovet for udstyr til og installation af ladebokse voksede enormt. Efterspørgslen efter effektive og sikre ladebokse er kun steget siden da. Skårebo er samarbejdspartner med flere førende varemærker og producenter af elbilopladning som f.eks. Zaptec, Easee og Defa.

Bliv forhandler i dag!
Nils Fredin

Vi er utroligt stolte af den tillid, vi får fra vores samarbejdspartnere til at levere ladebokse og elbiludstyr af høj kvalitet til det nordiske marked for at omstille os til et grønnere samfund.

– Nils Fredin, CEO, Skårebo Energi AB