Futurehome

Hjælp dine kunder med at få kontrol over energiforbruget i deres hjem for at frigøre det fulde potentiale af smart energi med produkter fra Futurehome.

futurehome logo
futurehome vägg

Energi- og elforbrug har altid været en bekymring for mange boligejere. Mange er ikke klar over, hvordan deres energiforbrug ser ud, eller hvordan man mest effektivt styrer sit energiforbrug. En smart måde at tydeliggøre dette på er at installere et smart energistyringssystem, som Futurehomes Smarthub II, der hjælper brugeren med at få et overblik over sit energiforbrug og med at optimere energiomkostningerne. Det første trin i energistyring er at identificere potentielle energitab og eksisterende problemer i husstanden. Ved ganske enkelt at installere et energistyringssystem, der anvender moderne teknologi til at identificere strømtyve, perioder med højt forbrug og overvågning af energiforbruget til at skabe et godt overblik i hjemmet.

Bliv forhandler i dag!
futurehome smarte produkter

Serien omfatter en række smarte produkter, som forbindes via Smarthub II.

 • Ladeboksen Charge
 • HAN/P1-sensor
 • Termostat
 • Puck-relæer
 • Lysdæmper
 • Trådløs lysdæmper
 • Industristikkontakt

Systemet kan automatisk reagere og styre energiforbruget ud fra timespotpris eller effekttarif for at optimere udgifterne til blandt andet varme, vand eller andre enheder i hjemmet. I Futurehome-appen får brugeren et godt overblik og detaljerede analyser omkring det nøjagtigeenergiforbrug i forbindelse med varmeapparater, elbilopladere, vandvarmere eller andre enheder i hjemmet. Både i realtid og med overblik over historiske data.

Futurehomes system er baseret på Z-wave og Zigbee, de to mest populære åbne standarder i branchen for smarte hjem, så du nemt kan tilslutte produkter og applikationer fra tredjeparter, som fx Philips Hue. Det er også muligt at tilslutte mange andre populære produkter, som kommunikerer via WiFi, til Smarthubben.

futurehome smarthub

Futurehome Smarthub II sammen med Futurhome HAN/P1-sensoren er også perfekt som smart belastnings- og fasebalancering til ladebokse fra EASEE, ZAPTEC, DEFA, CHARGE AMP, GARO ELLER WALLBOX.

futurehome charge

Futurehome Charge

Charge er en strømsmart, sikker og fremtidssikret elbiloplader fra Futurehome. Charge er udviklet og designet i Norge og beregnet til hjemmeopladning af alle typer elbiler. Den er spækket med moderne teknologi, brugervenlig og kan tilsluttes Futurehome-platformen til fuld kontrol over energiforbruget i hjemmet.

 • 22 kW ladestation
 • En- og trefaset opladning
 • Fuld dynamisk belastnings- og faseafbalancering, når opladeren er tilsluttet Smarthub
 • WiFi- og ZigBee-tilslutning til smart styring
 • Understøtter branchestandarden OCPP 1.6 direkte i opladeren

Bliv forhandler i dag!

Optimal belastningsbalancering!

Med flere og flere store elektriske belastninger tilsluttet i hjemmet, såsom ladebokse til elbiler, er belastningsbalancering vigtig for at håndtere sikkerhed, energieffektivitet og bekvemmelighed.

Med "Optimal belastningsbalancering" fra Futurehome balanceres de store elektriske belastninger indbyrdes med dynamisk belastningsbalancering og fasebalancering, så du kan være sikker på at hovedsikringen ikke overbelastes, og at strømmen udnyttes optimalt, også til spotpris, uden at det går ud over komforten.

Dynamisk belastningsbalancering

Dynamisk belastningsbalancering er en smart metode til at fordele elforbruget jævnt i husstanden. Den overvåger kontinuerligt elforbrugsmønstret og fordeler energien smart mellem forskellige enheder. Hvis der f.eks. er 5 kW til rådighed, og det er rentabelt at oplade elbilen på det pågældende tidspunkt, vil denne effekt blive udnyttet til netop at oplade elbilen, selvom den tilgængelige effekt egentlig er lavere, end hvad der er nødvendigt til at oplade. Systemet henter ganske enkelt den manglende effekt ved at justere den tilgængelige ladestrøm til elbilen i forhold til den tilgængelige kapacitet.

Fordele ved dynamisk belastningsbalancering fra Futurehome:

 • Sikkerhed: Futurehome-platformen reducerer risikoen for overbelastning af hovedsikringen, hvilket forårsager strømafbrydelse. Sikrer, at alle belastninger får adgang til energi i realtid og spredt over forskellige timer.
 • Energieffektivitet: Futurehome-platformen optimerer energiforbruget, hvilket er afgørende for at holde sig under hovedsikringsniveauet samt at fordele energiudtaget over døgnet for at holde omkostningerne til en eventuel tarifafregningsmodel nede samt reducere eludgifterne. Futurehome-platformen vil også dynamisk tilpasse dynamiske belastninger, som f.eks. ladebokse til elbiler, til den tilgængelige effekt. På den måde får man udnyttet den tilgængelige effekt, når der er behov, eller hvis elprisen er lav.
 • Praktisk: Futurehome sørger automatisk for dynamisk belastningsafbalancering af dine enheder, så du ikke behøver at tænke på det eller bekymre dig.

Fasebalancering

Fasebalancering sikrer at elbilen får den maksimalt tilgængelige ladestrøm ved dynamisk at skifte mellem 3- og 1-faset opladning og prioritere opladning på den eller de faser med den mest tilgængelige kapacitet. Dette er især vigtigt for at opnå den bedst mulige ladeeffekt, når belastningen afbalanceres, hvilket sikrer effektiv og uafbrudt opladning.

Fordele ved fasebalancering fra Futurehome:

 • Sikkerhed: Futurehome-platformen reducerer risikoen for overbelastning af en enkelt fase, hvilket kan forårsage strømafbrydelse.
 • Energieffektivitet: Fasebalancering holder eleffekten jævnt fordelt over faserne og forhindrer energitab. På den måde er det muligt at udnytte mere effekt, når der er behov, eller hvis elprisen er lav. Med fasebalancering kan man oplade op til 5 gange hurtigere ved at udnytte den ledige kapacitet så effektivt som muligt.
 • Stabil strømforsyning: Sikrer, at dine enheder fungerer sammen eller hver for sig, og at spændingsniveauet er stabilt.
futurehome charge på væg