Opladning af elbil

Smart og effektiv opladning

opladning

Vores opladningsløsninger til elbiler

Laddning før hjemmet

Vores ladeløsninger til elbiler

Som ejer af en elbil har du brug for en opladningsløsning, der er smart, sikker og funktionel. En ladeboks fra Skårebo passer til alle genopladelige biler og alle elnet, så du altid har maksimalt udbytte af din elbil.

Boligforeninger og fællesskaber

Boligforeninger og fællesskaber

Opladning af elbiler i et fællesanlæg kan virke kompliceret. Derfor gør Skårebos skalerbare løsninger det nemt og prisvenligt at investere i en moderne ladeinfrastruktur, som er forberedt til at vokse med jeres fremtidige behov.

Erhvervsejendomme

Erhvervsejendomme

Overvejer du at tilbyde opladning til dine lejere, kunder eller medarbejdere? Skårebo tilbyder en skalerbar, fleksibel og fremtidssikret ladeløsning uanset forudsætningerne i din ejendom.

Med en ladeboks eller ladestander er det meget nemt at oplade elbilen. Hos Skårebo udvikler vi skræddersyede løsninger til opladning af elbiler ud fra dine behov. Vi hjælper både virksomheder og dig, der vil oplade elbilen hjemme ved hjælp af en ladeboks. Hvis du repræsenterer en virksomhed eller en boligforening, kan vi udvikle en løsning med flere ladestandere og et system til overvågning af energiforbruget.

Markedets mest avancerede løsninger

Skårebo tilbyder systemer til opladning af elbiler fra en række mærker. Opladerne har høj effekt og integreret 4G. Det giver dig mulighed for at overvåge og kontrollere opladningen ned til mindste detalje fra din mobiltelefon. Muligheden for overvågning er ekstra vigtig, hvis flere personer deler samme ladestander og skal betale for forbruget hver for sig.

Enhederne kan monteres på en væg eller en ladestander. Designet er diskret, de er mindre end næsten alle andre løsninger på markedet, og de fås i flere farver.

Kontakt os, hvis du har brug for udstyr til opladning af din elbil

Vi tilbyder helhedsløsninger til opladning af elbiler, der passer til dine behov og forudsætninger for installationen. Vores prissætning er gennemsigtig, og hvis du er berettiget til skattefradrag, gælder tilskuddet for grøn teknologi.

Kontakt os, så giver vi dig et tilbud på, hvad du skal bruge for at oplade en elbil. Ved at vælge forskelligt tilbehør kan du få et anlæg, der passer til netop dine behov. Installationen af en ladeboks tager normalt et par timer, og efter idriftsættelsen demonstrerer vi anlægget.

Ofte stillede spørgsmål om opladning af elbiler

Mange, der overvejer at anskaffe sig en elbil, har spørgsmål om, hvordan man oplader en elbil, og hvad man skal tænke på inden købet. Her giver vi dig præcise svar på det meste, du har brug for at vide om opladning af elbiler. Kort sagt er det ikke sværere at oplade en elbil end at sætte et hvilket som helst elektrisk apparat i en stikkontakt.