Enegic

Enegic er en del af løsningen på effektproblematikken, samtidig med at den også hjælper svenske husstande, virksomheder og boligforeninger med at sænke deres elomkostninger.

enegic-logo
enegic
enegic-boligforening

Enegic belastningsbalancering

Enegic er den ultimative løsning til effektiv og intelligent belastningsbalancering af opladning af elbiler. Enegic overvåger og fordeler den elektriske strøm til hver enkelt ladestation eller ladeboks. Dermed bliver muligt at undgå overbelastning og optimere brugen af den tilgængelige effekt. Med sin avancerede teknologi og brugerdefinerbare funktioner er Enegic førende inden for optimeret opladningsstyring – det intelligente produkt til effektmåling og effektstyring.

Enegic kobles direkte til elsystemets faser og er udviklet til at fungere i alle typer ejendomme, uanset om elmåleren er ny eller gammel. Systemet er udviklet til professionel måling og styring af elforbrugere i din ejendom.

Hvorfor er belastningsbalancering nødvendig?

Ved opladning af elbiler er det vigtigt at undgå overbelastning af det elektriske system. Med et stigende antal elbiler på vejene og flere køretøjer, der oplades samtidigt, kan den samlede belastning blive for høj til, at bygningens elnet kan håndtere den. Det kan medføre strømsvigt og dyre reparationer. Her kommer belastningsbalancering ind i billedet. Ved at fordele opladningen jævnt over tid og mellem ladestationerne optimerer belastningsbalanceringen brugen af den elektriske kapacitet og sikrer en problemfri og pålidelig opladningsoplevelse.

Med Enegic monitor one måler og overvåger du bygningens effektforbrug i realtid. One er kompatibel med P1/RJ12 og er utroligt nem at installere. Enegic er en avanceret løsning til dynamisk belastningsbalancering af større elforbrugere. En typisk elforbruger er ladeboksen til elbilen. Enegic monitor one gør det nemt at overvåge ejendommens elforbrug. Den er udviklet til intelligent måling og styring af elforbrugere i din ejendom.

enegic monitor one

Enegic Monitor One

Overvåg din elektriske infrastruktur, og optimer dit effektforbrug.

  • P1/RJ12
  • Nem at installere
  • Solcelleanlæg
  • Avanceret strømstyring
enegic logotype

Fordele ved Enegic belastningsbalancering

Optimeret udnyttelse af elkapaciteten

Enegic fordeler opladningen intelligent for at undgå overbelastning og sikre, at flere køretøjer kan oplades samtidigt uden at gå på kompromis med ydeevne og pålidelighed. Det fører til en mere effektiv og bæredygtig opladningsinfrastruktur.

Tilpasningsdygtig og fleksibel

Enegic kan konfigureres og tilpasses til specifikke behov og krav. Den integreres problemfrit med eksisterende opladningsinfrastrukturer og understøtter forskellige typer af ladebokse og elbiler. Dens fleksibilitet giver mulighed for en skalerbar løsning, der vokser i takt med behovene og antallet af ladestationer.

Intelligent belastningsstyring

Enegic prioriterer opladningen baseret på individuelle indstillinger og opladningsbehov. Den giver brugerne en opladningsoplevelse, der kan tilpasses, samtidig med at den samlede belastning holdes inden for sikre grænser.

Overvågning og rapportering

Enegic tilbyder omfattende overvågnings- og rapporteringsfunktioner, der giver indsigt i opladningsaktiviteter og belastning. Det gør det nemmere for bygningsejere og ladeoperatører at optimere driftsydelsen og håndtere energiforbruget mere effektivt.

Integrationer

  • Zaptec
  • Easee
  • Charge Amps
  • Monta
Brugervenlig app

Enegics app er udviklet, så du som bruger kan overvåge dit effektforbrug i realtid. Målet er at give dig information, der gør det muligt for dig at optimere dit effektforbrug ved i visse tilfælde at styre din ladeboks eller andre store effektforbrugere.

enegic app