S-Line

Det rigtige udstyr og tilbehør er afgørende for at sikre en problemfri og pålidelig opladningsproces for din elbil. Derfor har vi udviklet en serie tilbehør til opladning af elbiler med høj kvalitet og til en god pris.

s-Line logo
s-line

Eksempler på tilbehør i S-Line-serien er ladekabler, kabelholdere, ladestandere og standerbeslag. Vi værdsætter kvalitetsprodukter til omkostningseffektive priser. Med elbiludstyr og tilbehør fra S-Line sikres en smidig og sikker opladningsproces.

Som forhandler af S-Line kan du være sikker på, at du altid har en helhedsløsning til dine kunder. Med S-Line dækker du de fleste behov i forbindelse med elbiludstyr.

Produkter

s-line ladekabel

Ladekabler

S-Line ladekabler passer til både Type 1 og Type 2. De tillader opladning med op til 22 kW og har indbygget temperaturkontrol. Selvrensende stik, der forhindrer gnister. 3 års garanti på alle kabler.

s-line Kabelholder

Kabelholder

S-Line kabelholderen hjælper med at holde orden på ladekablet, når bilen ikke oplades. Til nem ophængning af kabel, så det ikke er i vejen.

Ladestandere og fundamenter

Ladestandere og fundamenter

Vi tilbyder egenudviklede ladestandere, der er tilpasset ladeboksene i vores sortiment. Bruges primært af ejerforeninger og virksomheder til større parkeringspladser, men kan også anvendes til hjemmebrug.