Zaptec

Zaptec stræber efter at muliggøre bedre og mere bæredygtig mobilitet for alle og ønsker at fremskynde den grønne omstilling af transportsektoren.

zaptec-logo
zaptec ladeboks

Bliv forhandler!

Zaptec er en norsk virksomhed, der tilbyder innovative opladningsløsninger til elkøretøjer. De har udviklet avancerede ladebokse, der kombinerer høj ydeevne, brugervenlighed og sikkerhed.

Zaptec har et bredt sortiment af ladebokse, der er designet til at passe til forskellige behov og anvendelsessituationer. Deres produkter omfatter smarte ladebokse til både hjemmebrug og offentlige steder. Zaptecs ladebokse kan også integreres med forskellige betalingsløsninger og systemer til fjernovervågning og styring af ladestationer. Med andre ord har Zaptec opladningsløsninger til alle typer af elkøretøjer og til en lang række forskellige anvendelsessituationer.

Zaptecs produkter er designet med den nyeste teknologi, hvilket betyder, at de kan levere høj effektivitet og hurtig opladning til alle typer af elkøretøjer. Zaptecs ladebokse er meget brugervenlige med en enkel og intuitiv brugergrænseflade, der gør det nemt for brugerne at oplade deres køretøjer på en bekvem måde.

Endelig er Zaptecs ladebokse også meget sikre og pålidelige med indbyggede beskyttelsesfunktioner, der beskytter både brugere og køretøjer mod overophedning og kortslutning.

Ved at kombinere den nyeste teknologi med et stilsikkert design tilbyder de intuitive og effektive elbilopladere til både hjem og offentlige miljøer – Zaptec Go til hjemmet og Zaptec Pro til beboelsesejendomme og offentlige miljøer.

Zaptec-produkt-vit

Zaptec Go

Elbiloplader, der er lige så smart indeni, som den er enkel udenpå

Zaptec Go passer til alle biler, både elbil og hybrid, og er en af verdens mindste 22 kW-opladere. Zaptec Go er spækket med den allernyeste teknologi og er altid opkoblet med WiFi og 4G LTE-M, så du har adgang til de nyeste funktioner og opdateringer. Det er både nemt og hurtigt at installere ladeboksen, og Zaptecs ladestationer er certificeret med højeste sikkerhedsstandard. Ladeboksen fås i seks forskellige farver.

Fordele

Passer til alle elbiler

Zaptec Go tilpasser den maksimale ladestyrke efter bilens kapacitet."

Reset value

10 gange hurtigere

Med en Zaptec Go oplader du 10 gange hurtigere end via en almindelig stikkontakt.

3 opladere

Udvid, hvis behovet opstår. Installer op til tre Zaptec Go-enheder.

Mindre og lettere

80 % mindre og lettere end andre opladere af samme type på markedet.

Lavere elregning

Sænk dine elomkostninger ved at oplade med Eco Mode, når spotprisen på el er lav.

5 års garanti

Opladeren er designet og udviklet til nordiske forhold.

Fuldt overblik i appen

Hold øje med opladningshastigheden, giv venner og familie adgang, og lås ladekablet i appen.

zaptec-pro-produkt

Zaptec Pro

Smart og effektiv til større parkeringspladser

Zaptec Pro er en smart og effektiv ladestation til boligforeninger og virksomheder. Kommuner, indkøbscentre og andre organisationer, der tilbyder private og offentlige parkeringspladser. Den tilgængelige effekt fordeles dynamisk til alle ladestationer. Zaptec udfører belastnings- og fasebalancering, og ladestationen skifter dynamisk mellem enfaset og trefaset opladning for maksimal udnyttelse af den tilgængelige effekt. Det betyder, at ladesystemet kan udnytte hele den tilgængelige effekt 66 % mere effektivt end andre ladestationer. Zaptec Pro er førende inden for sikkerhed på markedet for opladning af elbiler og er certificeret med de højeste sikkerhedsstandarder.

Fordele

Ladesystemet kan nemt udvides

Ved at forberede opladning af elbiler på alle parkeringspladser sikrer du, at fremtidige ladestationer kan installeres hurtigt og nemt.

Overvågning af ladesystem

En indbygget elmåler viser det nøjagtige forbrug og gør det muligt for individuelle brugere at tildele og betale for fælles garage- eller parkeringspladser. Brug Zaptec Portal gratis, eller vælg mellem en række forskellige betalingstjenester til automatisk betaling, drift og support.

Bedre internetforbindelse

Høj oppetid med et opladningssystem, der hele tiden er online, sikrer, at de softwareopdateringer, der udsendes med jævne mellemrum, bliver installeret.


5 års garanti

Opladeren er designet og udviklet til nordiske forhold.

Du kan finde produktblade og installationsvejledninger på supportsiden.

Sammenligning Zaptec Go og Zaptec Pro

Zaptec Go

Zaptec Pro

Antal ladestationer i bygningen
Maks. 3 ladestationer pr. installation
Ingen begrænsning
Sikkerhed
Opfylder de anbefalede krav fra den norske elektrotekniske komité (NEK)
Opfylder de anbefalede krav fra den norske elektrotekniske komité (NEK)
Kredsløbsafbryder
En kredsløbsafbryder, der er forbundet med ladestationen, er installeret i afbryderboksen.
Placeres inde i ladeboksen for at sikre, at eventuelle defekte køretøjer eller ladekabler ikke stopper opladningen for alle andre.
Mulighed for betalingstjeneste
Understøtter Monta
Ja, understøtter Monta, EasyPark, Charge365, Elaway og mange flere
Hurtigere opladning
Ja, bilen får altid den maksimalt tilgængelige effekt fra boligen. Ladestationen har statisk fasefordeling.
Ja, med automatisk fasefordeling. Teknologien giver mulighed for hurtigere opladning af mange køretøjer på samme tid og er en vigtig funktion for samfund, boligforeninger og lejligheder.
Indbygget fejlstrømsafbryder
Skal være placeret i bygningens elskab
Indbygget i ladestationen
Forbindelse til internettet
WiFi eller gratis 4G
WiFi, 4G og PLC-kabelforbindelse i garage med dårlig dækning
Lavere elregninger
Ja, ved at oplade, når strømmen er billigst.
Ja, ved at undgå elpriser og højere netafgifter.

Vil du sælge Zaptec Go og Zaptec Pro?

Bliv forhandler i dag!